Back to the 60’s:
op de solex èn in de DAF!

Tijdsduur totaal: 6,5 uur

Back to the 60’s

Tijdsduur totaal: 6,5 uur

In dit arrangement gaat u echt terug in de tijd. U wordt uiteraard ontvangen met koffie / thee en een Friese lekkernij waarna u uitleg krijgt van de “Good old solex” Vervolgens gaat u met een topsnelheid van wel 30 km per uur een prachtig landschap tegemoet vol verrassingen en mooie vergezichten.

Bij thuiskomst is er dan natuurlijk “een bakje”voor de mensen die dit willen en wordt begonnen aan het tweede deel:
De Daf tocht! Echt hilarisch en super lachwekkend.
U kunt geheel naar eigen invulling een toertocht maken in een authentieke auto van Nederlands fabricaat en onderweg een van de gezellige dorpen of terrasjes aandoen.

De spelregels:

  • Maximaal 4 personen per DAF;
  • Wij maken een kopie van uw rijbewijs en vragen voor de DAF tochten € 100.- borg per DAF en u dient een huurovereenkomst te ondertekenen.

Kosten: € 65,- per persoon op basis van 4 personen

 

Reserveren

Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl of bellen op: 06 53 27 21 38.

Dit arrangement is prachtig te combineren met een Old Farmers BBQ. 

Vraag naar de mogelijkheden bij uw reservering …

Al onze tarieven voor het organiseren van een uitje (ook voor solexverhuur, elektrische scooterverhuur en arrangementen) vindt u hier. Staat er niet bij wat u wenst of wilt u combineren neem dan contact met ons op.

Wilt u direct reserveren? Dat kan eenvoudig via ons contactformulier.

Yay!! Huur meteen bij ons je DAF!

Heb je een vraag of wil je reserveren?

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar is nog veel leuker met een hele groep! En als u wilt, kunnen we  uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Kom rijden op een e-chopper!

Altijd al eens op een echte, colle VETTE e-chopper willen rijden? Eén die wel comfortabel zit, lekker de bochten door gaat en heel gebruiksvriendelijk is? En ook nog eens super milieuvriendelijk?
Stap dan eens bij ons op de “BIG GREEN MEAN MACHINE”; de e-chopper van solexverhuur Friesland in Harich!

Rijd door ons prachtige landschap en laat u verrassen door paden weggetjes en dorpjes waarvan u het bestaan niet wist.

Met de wind door je haren on your way to freedom!

Klik hiervoor de e-chopper

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Share This